Nyt nummer på vej – tegn abonnement og få bladet med posten nu

Nyt nummer på vej – tegn abonnement og få bladet med posten nu

02.07.2024


SEKS HJERTER I POLITIKEN: “Æra adskiller sig markant fra samtlige andre historiemagasiner – først og fremmest fordi det er størrelse LARGE, både i højde, drøjde og imponator-effekt […] Udstyret er ikke det eneste, der overrasker ved Æra. Allerede fra begyndelsen fornemmer man, at redaktionen bag er fast besluttet på at give danskerne en hel ny type historiemagasin, der i virkeligheden er en hybrid mellem bog og blad. Kvaliteten af artiklerne er tårnhøj – det er nogle af Danmarks bedste historikere, kunsthistorikere og arkæologer, der bidrager til første nummer” – anmeldelse i dagbladet Politiken (læs hele anmeldelsen i avisen her, 10. april 2021)

I foråret 2021 lancerede RÆSON Medier et nyt, trykt magasin om ‘historie, kultur og kulturhistorie’ både i Danmark og i verden: Æra.
Magasinet rummer overvejende større artikler, skrevet af historikere og andre fageksperter. Det udkommer halvårligt – i det, man roligt kan kalde stort og omkostningskrævende format: 22 x 31,15 cm, 144 sider (oprindeligt planlagt til 128 sider). Løssalgsprisen i kiosker og boghandlere er 175 kr.

Denne gang med artikler om bl.a.: De 20 kunstige ruinbyer, der skulle forberede danskerne på atomkatastrofen, de 10 største gåder i det gamle Egypten, konflikterne, der afgør Gudenåens fremtid, Kirsten Thorups forfatterskab, vikingeskibets designhistorie og hvorfor 1977 blev et afgørende år i Israel.

Tegn abonnement nu: 299 kr./året eller 249 for studerende og pensionister. Som abonnent får du altid magasinet tilsendt inden udgivelsen, samt rabat på en række arrangementer (altid for op til to personer) og bøger.

LÆSERNE SKRIVER:

“Æra er et nyt flot skåret og velredigeret magasin i stort lækkert format med vedkommende nedslag i verdens-, danmarks-, og kulturhistorien. Et formidabelt nyskabende historiemagasin, skrevet af de “tunge” piger og drenge, som desværre kun udkommer fire gange om året” – Henning Gøtz, redaktør og forfatter, Vordingborg

“STOR anbefaling herfra – særdeles velskrevet og velredigeret. Alle pengene værd!” – Verner Lynge

“Æra er uden sammenligning den bedste gave, jeg har givet mig selv i længere tid. Min forventning var at jeg ville finde halvdelen af artiklerne interessante. Hverdagen er der jo stadig, så jeg er ikke færdig endnu, men jeg kommer til at læse ALLE artiklerne” – Ole RefstrupFOTO: Vikingeskibsmuseet i Roskilde, opslag fra bladet [foto: Henrik Pyndt Sørensen/Biofoto/Ritzau Scanpix]