Tegn abonnement

Tegn abonnement

08.08.2020


Her i 2021 lancerer RÆSON Medier et nyt, trykt kvartalsmagasin: Æra. Magasinet rummer overvejende større artikler, skrevet af historikere og gæsteskribenter, om både Danmarks- og verdenshistorien. I premierenummeret (der er i handlen nu) skriver bl.a. Jeanette Varberg (vinder af Weekendavisens litteraturpris for bestselleren “Viking”), tidl. embedsmand og chefredaktør Bo Lidegaard (forfatter til bl.a. “I kongens navn” om Henrik Kauffmann), professor Karin Margarita Frei og forskningsleder på Rigsarkivet Hans Schultz Hansen.

Magasinet udkommer fire gange om året – i det, man roligt kan kalde stort format: 22 x 33 cm, 144 sider (oprindeligt planlagt til 128 sider). Løssalgsprisen i kiosker og boghandlere er 175 kr. Som abonnent får du adgang til websitet, hvor alle bladets artikler bliver bragt (bag betalingsmur), samt en række andre rabatter og fordele.

Tegn abonnement nu og vær med fra starten: 599 kr. Er du pensionist eller studerende, er prisen blot 499 kr.

SEKS HJERTER I POLITIKEN: “Æra adskiller sig markant fra samtlige andre historiemagasiner – først og fremmest fordi det er størrelse LARGE, både i højde, drøjde og imponator-effekt […] Udstyret er ikke det eneste, der overrasker ved Æra. Allerede fra begyndelsen fornemmer man, at redaktionen bag er fast besluttet på at give danskerne en hel ny type historiemagasin, der i virkeligheden er en hybrid mellem bog og blad. Kvaliteten af artiklerne er tårnhøj – det er nogle af Danmarks bedste historikere, kunsthistorikere og arkæologer, der bidrager til første nummer” – anmeldelse i dagbladet Politiken (10/4 2021)

Om RÆSON: Nyhedsmagasinet RÆSON er totalt uafhængigt. Det blev lanceret på nettet i oktober 2002; i sommeren 2003 udgav vi vores første bog og i 2007 fulgte RÆSONs trykte udgave, der i 2013 fordoblede antallet af årlige magasiner fra to til fire. I 2012 lancerede vi Danmarks årlige Vidensfestival.


Indlæg, spørgsmål og kommentarer: redaktionen@raeson.dk